fbpx

Het weekend van je leven!

11 / 12 / 13 juni 2021

Vrijdag

11 juni 2021

Speciaal Welkom

Op vrijdagmiddag verwelkomen we je in het historische centrum van Woerden in hotel/restaurant Van Rossum. Vanaf 15:00 kun je binnen komen lopen en om 16:00 heffen we het glas en trappen we af!
Om 19:00 zal het eten worden geserveerd, and it’ll be Easy and Greasy!

Daarna wordt het ouderwets gezellig! De bar is open tot middernacht en voor wie daarna nog geen behoefte heeft aan zijn hotelbed hebben we nog een paar opties op loop- of kruipafstand!

Zaterdag

12 juni 2021

De Vergadering

De zaterdagochtend is om uit te slapen en bij te komen van de vrijdagavond, dat weten wij natuurlijk ook! Daarom hebben we die leeg gelaten. Mocht je een vroege vogel zijn en toch iets willen doen, dan hebben we hier een paar suggesties voor je:
Molen De Windhond
Cheese Experience | Kaaspakhuis
Buitenplaats De Blauwe Meije – Beeldentuin en Galerie
Stadsmuseum Woerden

Wij verwachten je weer te zien om 11:00 in het Kasteel Woerden, we serveren een heerlijke stevige lunch, zodat je de laatste restjes kater van je af kunt schudden. Rond 17:00 ben je klaar met de vergadering waarna wij natuurlijk klaar staat met een borrel! Proost.

Zaterdagavond

12 juni 2021

Lustrumfeest!

En dan natuurlijk de avond waarvoor je eigenlijk van de partij bent!
Om 18:00 gaan de poorten van Fort “Wierickerschans” open en ben je welkom op een plek waar stadhouder Willem III (je weet wel, die ene die Engeland veroverd heeft, als je het over echte mannen hebt…) in 1672 al spannende nachten beleefde!
Vanaf 18:30 zal het buffet worden geopend en is er keuze uit diverse mogelijkheden om de mannelijke trek te stillen!
Vanaf 21:00 gaat de muziek harder en barst het feest los tot 1:00 waarna er voor de echte feestvierders uiteraard nog mogelijkheid is om het op de afterparty dunnetjes over te doen.